Gazdálkodók, figyelem! – Újkígyós város weboldala

Gazdálkodók, figyelem!

Tisztelt Gazdálkodó!

AMENNYIBEN ÖN A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által működtetett FALUGAZDÁSZ-HÁLÓZAT MUNKAVÁLLALÓINAK TÉRÍTÉSMENTES ELEKTRONIKUS KÉRELEM BENYÚJTÁSBAN VALÓ KÖZREMŰKÖDÉSÉT KÍVÁNJA IGÉNYBE VENNI, úgy arra KIZÁRÓLAG A KAMARAI MEGHATALMAZÁS KERETÉBEN VAN LEHETŐSÉGE.

Tájékoztatjuk, hogy a 2017. évtől kezdődően a gazdálkodó ügyfélkapuját a falugazdász az elektronikus kérelem benyújtására nem használhatja.

Ha a kérelem benyújtásával kapcsolatban a falugazdász segítségét veszik igénybe az ügyfelek, akkor előtte célszerű időpontot egyezetni az esetleges sorban állás elkerülése végett. A gyorsabb ügyintézés érdekében az igénylőnek javasolt a benyújtáshoz minden szükséges dokumentumot előkészítenie és a benyújtáshoz magával vinnie, pl.:

  • fényképes személyazonosságot igazoló okmány
  • amennyiben nincs érvényes meghatalmazása a falugazdász részére, úgy kell az az igénylő elektronikus jelszava. (ha nincs ilyen jelszó vagy elveszett, újat kell igényelni az erre a célra rendszeresített G1040-02 Kérelem/adatszolgáltatás elektronikus úton történő intézéséhez szükséges jelszó iránti kérelem elnevezésű nyomtatványon, amely a Magyar Államkincstár (MÁK) honlapjáról letölthető)
  • minden olyan dokumentum (állatorvosi igazolás, számlák, bizonylatok stb.), amelyek szükségesek az adott támogatási jogcímek igényléséhez
  • amennyiben már rendelkezik új plasztikkártya alapú őstermelői igazolvánnyal, azt mindenképp vigye magával a kérelem beadásához
  • amennyiben nem tud személyesen eljárni, akkor az igénylő meghatalmazottja kitöltve és megfelelően aláírva hozza magával a NAK-NY-73-as azonosító számú: „Meghatalmazás ügyfél képviselője részére Kamarai meghatalmazott előtti eljárásra (MH1)” elnevezésű nyomtatványt.

Kérjük, hogy a személyes adatokban történt változásokat (e-mail cím, telefonszám, lakcím, bankszámlaszám), feltétlenül jelezzék, mert sok esetben a támogatás kifizetése múlhat rajta. Különösen fontos a telefonos elérhetőség és e-mail cím megadása (amennyiben rendelkezik vele), a későbbi kapcsolattartás miatt!

 

 

 Balogh László

  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Kapcsolódó hírek

Kövessen minket a Facebookon is!
Facebook Pagelike Widget
Következik
  • Nincs esemény
Naptár
<< ápr 2024 >>
hkscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megszakítás